RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(scanpix)

Queiroz savner United

Sist oppdatert:
Real Madrids trener Carlos Queiroz innrømmer han lengter tilbake til Old Trafford. Queiroz har ikke maktet å gi Real Madrid-styret de resultatene de krevde denne sesongen.

Real Madrid står i fare for å avslutte sesongen uten et eneste trofé. Valencia leder spanske Primera Divison og Real Madrid har tidligere tapt cupfinalen i Spania og er ute av Champions League.

Carlos Queiroz var før han tok over Real Madrid Sir Alex Fergusons høyre hånd på Old Trafford, og erstatteren Walter Smith har kun en kortidskontrakt med Manchester-klubben.

Savner Manchester
Nå innrømmer Queiroz at han lengter tilbake til Manchester United. Det setter fart i spekulasjonene om at Queiroz trolig må gå fra stillingen som Real-sjef etter denne sesongen i Spania.

- Jeg har mange venner i England, og det er klart jeg savner Manchester, forteller Carlos Queiroz til en portugiskisk radiostasjon, ifølge Sky Sports.

- De verdsatte mitt arbeid, og jeg ble alltid annerkjent, sier han videre.

Usikker fremtid
Carlos Queiroz innrømmer at fremtiden i Real Madrid er usikker.

- Jeg vil kun bli i Real Madrid så lenge fansen og klubbpresidenten er fornøyd med meg, sier han.

Real Madrid-treneren var særdeles godt likt blant spillerne i Manchester United, men Sir Alex Ferguson ville ikke stå i veien når Carlos Queiroz ble tilbudt å overta som sjef for superstjernene El Santiago Bernabeu ifjor sommer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere