RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rambekk legger opp

Foto: Teigen, Trond Reidar (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Anders Rambekk (34) vurderer å satse på treneryrket i stedet.

Skien (ANB):Anders Rambekk har blitt enig med Odd Grenland om å avbryte toårskontrakten han skrev med klubben tidligere i år.

- Det er ikke noe dramatikk i dette. Når man er 34 år, så nærmer man seg en ny epoke i livet. Jeg har kommet til at jeg føler det er riktig å gå videre, sier Rambekk til TA.no.

Den tidligere landslagsbacken fullfører årets sesong, men så er det slutt.

Mulig trenerkarriere
Ifølge Porsgrunn Dagblad skal 34-åringen i møter med Pors-ledelsen om trenerjobben i klubben, men foreløpig er det ingen konkrete planer rundt dette.

- Det stemmer at vi skal ha et møte, men det er veldig tidlig i prosessen, sier han.

Odd-spilleren tok en runde med seg selv før han signerte kontrakten tidligere i år, og kom til at han var motivert for to nye år. Nå har han altså ombestemt seg.

- Ja, det kan du godt si. Skal man drive med toppidrett, må man være 100 prosent motivert. Jeg vil ikke ha det på meg at jeg bare yter delvis og stykkevis. Da er det bedre å gi seg mens man er på topp, sier han.

Trives ikke best på backen
Gjennom sesongen har Rambekk vært det klare førstevalget på Odds venstreback. Men det er ikke der han hører hjemme, mener han selv. Det har også ført til at det har gått nedover med motivasjonen.

- Det handler selvfølgelig om å spille, og jeg har fått tillit av Fagermo på venstrebacken. Men det er ikke min optimale plass. Jeg vet at jeg gjør solide kamper, men jeg har mer å gå på i andre posisjoner, understreker han.

Rambekk har spilt sju kamper for det norske landslaget og har over 200 kamper i den norske eliteserien fordelt på Odd Grenland og Lillestrøm på samvittigheten. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere