RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ramos slakter Keane-salg

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Real-manageren er overrasket over Rafael Benitez.

Real Madrid-manager Juande Ramos har allerede startet ordkrigen foran mesterligamøtet med landsmannen Rafael Benitez og hans Liverpool. Ikke uventet er det Robbie Keane som er tema for utspillet.

Keanes tidligere manager i Tottenham er svært overrasket over den behandlingen iren fikk under sin tid på Anfield, og mener det var en feilvurdering av Benitez å selge spissen etter bare en halv sesong.

- En klassespiller
Keane kostet Liverpool rundt 200 millioner kroner da han ankom i sommer, men etter seks måneder med varierende prestasjoner forsvant han tilbake til Tottenham.

- Du kan ikke kommer her å fortelle meg at Robbie ikke kommer til å score mål for en toppklubb. Han er en klassespiller, og jeg er uenig i at han spilte dårlig for Liverpool.

- Han scoret mål, og viste at han er en lagspiller. Han er en typisk matchvinnertype uansett hvor han spiller, og om han fortsatt spilte for Liverpool, ville jeg gitt spillerne mine beskjed om å passe ekstra godt på ham, sier Ramos ifølge Sky Sports.

Ramos mener også at Benitez tok en stor sjanse ved å selge iren i januarvinduet, uten å hente inn en erstatter. Han mener at storklubber ikke har råd til slike salg.

- En toppklubb som spiller rundt 60 kamper hvert år, har ikke muligheten til å selge spillere i januar, med mindre det er noen som absolutt ikke ønsker å være der.

- Burde blitt til sommeren
Real-sjefen er også skeptisk til Liverpools sans for forretninger.

- De tapte mye penger på salget av Robbie. For å si det sånn, jeg ville ikke ha vært villig til å godta et slikt pengetap i Real Madrid.

- Liverpool burde i det minste ha beholdt ham fram til sommeren, slik at han fikk litt mer tid til å finne seg til rette. Da hadde de sikkert fått en bedre pris for ham også.

Det første oppgjøret mellom Liverpool og Real Madrid i Mesterligaen spilles på Santiago Bernabeu 25. februar. Returoppgjøret går på Anfield 10. mars.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere