RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Alley, Ned (SCANPIX)

Ramovic klar for LSK

Sist oppdatert:
Den tidligere Tromsø-keeperen er på plass på Åråsen etter nyttår.

- Vi har signert Sead Ramovic for 2012. Vi kjenner han godt fra før fra hans tid i Tromsø, og vi gleder oss til han blir LSK-spiller neste år. Han blir med de andre spillerne fra 9. januar, sier Torgeir Bjarmann til LSK.no.

Ramovic kommer til Åråsen 9. januar. Den tysk-bosniske 32-åringen har skrevet et ettårskontrakt med Lillestrøm.

Årsaken er at vi ønsker generelt med konkurranse på flere plasser, og synes derfor det blir superbra å ha to så erfarne keepere i troppen neste år. Dermed får vi topp konkurranse på den plassen. Vi tror det vil være veldig utviklende for begge keeperne. Så får vi se om det blir forlengelse videre med Ramovic etter 2012, sier Bjarmann.

Ramovic spilte i Tromsø fra 2006 til 2010, men har siden vært innom tyrksiske Sivasspor, ukrainske Metalurh Zaporizjzja og serbiske Novi Pazar. Nå gleder han seg til å bli Lillestrøm-spiller.

- Jeg ser på Lillestrøm som en av de største klubbene i Norge, selv om de kanskje har prestert litt under forventningene i det siste. Det er en fin mulighet for meg til å spille fotball igjen, sier han til RB.no.

LSKs keepertrener Tom Albertsen jobbet sammen med Ramovic da begge var i Tromsø. Da Ramovic spilte under Albertsen i Tromsø, var han også den keeperen i Tippeligaen som slapp inn færrest mål.

- Han er Norges beste keepertrener, så jeg ser fram til å samarbeide med ham, sier Ramovic.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere