RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Teigen, Trond Reidar (SCANPIX)

Ramovic nærmer seg Tyrkia

Sist oppdatert:
Tromsø-keeper Sead Ramovic (31) er tilbudt toårskontrakt i Tyrkia.

Tromsø (ANB): Den kontroversielle keeperen forhandler i disse dager om en sluttpakke i TIL for å bli klar for tyrkiske Sivasspor, melder Nordlys.

Trolig forlater han Norge og Tromsø rett etter bortekampen mot Hønefoss førstkommende lørdag.

Etter det avisen erfarer har den tyrkiske eliteserieklubben tilbudt Sead Ramovic en toårskontrakt med en årsinntekt på fire millioner kroner netto. Den er det samme som tyskbosnieren tjener brutto i året i TIL.

Problemet er at i Ramovic’ Tromsø-kontrakt er det en klausul om at han skal ha utbetalt hele årslønna på fire millioner kroner, uansett om han skulle bli solgt nå i juli.

Ramovic og Tromsø må dermed forhandle om en sluttpakke, før eventuelt TIL og Sivasspor kan bli enige om overgangssum.

- Vinner serien om jeg blir
Den tysk-bosniske sisteskansen vil ikke si mye om den mulige overgangen til Sivasspor. Men kommer likevel med det som virker som en avskjedshilsen.

- Ingen kommentar. Det eneste jeg vil si er at TIL og fansen her alltid vil være i hjertet mitt. Jeg har tilbrakt halve min profesjonelle karriere her, sier Ramovic til Nordlys.

- Du er ikke redd for at et mulig overgangskrav stopper overgangen?

- Ramovic er aldri redd for noe. Hvis jeg blir, så er det også bra, da vil vi vinne serien. Hvis ikke, så blir det veldig tøft, sier han i kjent stil.

Må ha forsterkninger
Ramovic’ agent Cagatay Ali Keskin sier at flere tyrkiske klubber har vist interesse for spilleren.

- Det er tre tyrkiske klubber som har fulgt Sead Ramovic siden april, og som har speidet på han. De mener han er den beste keeperen i den norske serien, sier Keskin.

Samtidig melder Per-Mathias Høgmo, som startet den andre halvdelen av sesongen med hjemmetap for Aalesund, at han ønsker å få på plass nye spillere i den tynne troppen.

- I august vil vi hente en spiss og en venstrekant. Vi har fem-seks navn på blokka, sier treneren til klubbens hjemmeside.

- Spillerne har levert varene i vår, men nå har vi sendt bort to spillere og hvis Sead også går, har vi mulighet til å investere i nye spillere, sier Høgmo videre.

Vegard Braaten forlot ishavsbyen til fordel for belgiske Lokeren, mens Dominique Taboga reiste tilbake til Østerrike og Kapfenberger.

Tromsø skal den kommende uka se nærmere på den unge nigerianske duoen Oseni Ganiyu Bolanji (19) og Ejike Uzoenyi (18). (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere