RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rangers ser Bergdølmo i kveld

Sist oppdatert:
Den ferske skotske seriemesteren har representanter på Ullevaal når André Bergdølmo spiller mot Costa Rica og Italia. Torsdag og fredag trener 33-åringen med Lillestrøm.

- Det har vært mange forespørsler den siste tida, men en vet aldri hvilke som er seriøse. Jeg kan bekrefte at Glagow Rangers har signalisert at de vil se meg, sier den tidligere Lillestrøm-spilleren til Romerikes Blad.

Henning Berg, Tore André Flo, Egil Østenstad, Ståle Stensaas og Dan Eggen har alle ikledd seg den blå Rangers-drakten, og nå kan altså Bergdølmo bli neste nordmann på Ibrox. Men kan hende blir det Åråsen i stedet.

- Jeg har ikke fått noe konkret tilbud fra LSK, men er i en god dialog med Jan Åge Fjørtoft. Det som har vært diskutert i samtalene er interessant for meg. Hele familien ønsker at vi skal få til en pakke der alt stemmer for alle. Til sjuende og sist kan det godt være vi finner at LSK passer oss best.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere