RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ranieri slakter Abramovitsj

Sist oppdatert:
Chelsea-trener Claudio Ranieri går til frontalangrep på klubbeier Roman Abramovitsj.

Italieneren mener russeren ikke skjønner seg på fotball.

- Helt siden han kom til Chelsea, har han ønsket seg landslagstrener Sven-Göran Eriksson som trener. De hadde til og med et møte i sommer, sier Ranieri til den spanske avisen Marca.

God jobb
Han mener det er et godt bevis for at russeren ønsket å fjerne Ranieri fra klubben helt fra begynnelsen av.

- Eriksson sa til Abramovitsj at han ikke hadde muligheter til å forlate jobben i det engelske forbundet. Derfor kom Abramovitsj til meg og sa at jeg kunne fortsette, fordi jeg skal ha gjort en god jobb for klubben de siste årene.

Ranieri er overbevist om at han er ferdig i Chelsea.

- Abramovitsj har satt kniven i meg. Selv om vi skulle klare å vinne mesterligaen, er jeg sikker på at jeg kommer til å få sparken, sier den 52 år gamle italieneren.

Vet ingenting
- Problemet er at Abramovitsj ikke vet noen ting om fotball. Hadde han skjønt litt av det vi holder på med, så hadde han satt mye større pris på den jobben jeg har gjort, mener italieneren.

- Abramovitsj aner ingenting om hvor vanskelig det er å få et lag med mange nye spillere til å jobbe godt sammen. Han trodde at bare vi fikk underskrevet kontrakter med den og den og den gode spilleren, så ville seirene komme av seg selv, tordner Ranieri mot klubbeieren sin.

(NTB-Reuters)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere