RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rasende Arsenal-stjerne: - Idiot!

SINT: Jack Wilshere likte ikke en artikkel i Daily Mirror.
SINT: Jack Wilshere likte ikke en artikkel i Daily Mirror. Foto: Nick Potts
Journalist fikk det til å koke over for Jack Wilshere.

Torsdag ble det klart at Arsenals Jack Wilshere blir borte fra fotballen i tre måneder, etter at han nylig ble operert for en skade i ankelen.

Midtbanemannen har slitt mye med skader i karrieren og totalt har han vært ute med skade i 112 uker, ifølge Daily Mirror, over to år totalt.

Daily Mirror-journalist Richard Innes mente dette var såpass oppsiktsvekkende at han prøvde å ha det litt moro på Wilsheres bekostning.

Journalisten lagde derfor en humoristisk sak påelleve ting som tåler mer enn Wilsheres ankel. Eggeskall, mingvaser og den britiske økonomien var blant punktene på listen. Wilshere lot seg imidlertid ikke more av innlegget.

Via Instagram har Arsenal-stjernen derfor publisert et bilde som viser hvordan Manchester Uniteds Paddy McNair taklet han på Emirates lørdag.

Det var den taklingen som forårsaket bruddet i ankelen.

- Vi vet godt at media elsker å skrive dritt, ikke alle, men de fleste. Og jeg tåler det meste, men da jeg fikk se en artikkel i Daily Mirror der det påstås at jeg har verdens mest skjøre ankler, da ... skriver Arsenal-profilen.

- Richard Innes ser ikke ut til å vite hva skjør betyr. Bildet viser klart og tydelig at de fleste spillere og mennesker ellers ville pådratt seg et brudd i ankelen ved en slik takling. Takk og lov for at jeg har myke ledd, skriver han.

Wilshere følger opp meldingen med to hashtager: #idiot og #sjekkfakta.

Noen minutter senere la Wilshere ut nok et bilde på Instagram av taklingen fra United-spilleren, fra en annen vinkel, og fortsatte tiraden mot Innes.

På bilde nummer to brukte han uttrykket «slapp journalistikk».

Wilshere har spilt 15 kamper og scoret ett mål for Arsenal i høst.


Here's another one for you @bigrichinnes please feel free to challenge what I'm saying! #LazyJournalism

A photo posted by Jack Wilshere (@jackwilshere) on Nov 11, 2014 at 11:46pm PSTMest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere