RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rasende Celtic-fans konfronterte Deila: - Første gang det har skjedd


Taper Celtic på eget gress mot Molde om to knapt to uker, kan Ronny Deilas tid som Celtic-manager gå mot slutten, tror BBCs Liam McLeod.
Taper Celtic på eget gress mot Molde om to knapt to uker, kan Ronny Deilas tid som Celtic-manager gå mot slutten, tror BBCs Liam McLeod. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Taper Celtic på eget gress mot Molde om to knapt to uker, kan Ronny Deilas tid som Celtic-manager gå mot slutten, tror BBCs Liam McLeod.

Det ble en tung, tung kveld for det skotske laget torsdag. 1-3-tap mot norsk motstand klinger ikke godt i supporternes ører.

En håndfull fans valgte derfor etter kampen å gi klar beskjed om hva de synes om forestillingen.

– Det var en liten gruppe med sinte fans som konfronterte trenerne etter kampen. Det er første gang det har skjedd siden Deila fikk jobben. Et tap hjemme mot Molde kan resultere i for mye press, sier McLeod til NTB.


I Glasgow-klubben har ledelsen uttalt at de har sin fulle tillit til Deila. Men med en så sterk supporterrøst som finnes i byen, kan det snu fort.

– Direktøren og eieren står bak Deila. Men som med de fleste klubber – og spesielt med Celtic – kan ting forandre seg om fansen roper høyt og dropper å komme på kamp, sier BBCs Celtic-ekspert.

Irriterte fans

Supporterne reagerte spesielt da målscorer Kris Commons ble byttet ut i annen omgang. Spissen selv ga også tydelig uttrykk for at han var helt uenig i treneren disposisjoner.

Det er slike gnisninger som kan bety starten på slutten for Deila.

– Byttet av Commons falt ikke i god jord. Det kan være et godt bilde på problemene manageren har, eller vil få i løpet av de neste ukene.

Dersom Molde skulle sikre tre poeng også i Skottland, vil de hjemlige trofeene være alt Celtic har å spille for denne sesongen. McLeod tror presset på å vinne alle tre vil bli skyhøyt om det skulle skje.

Tøffe uker

– Hvis de taper mot Molde på hjemmebane vil presset på å vinne alle tre trofeene i Skottland bygge seg opp. Det må han ganske enkelt gjøre om de ikke går videre fra gruppespillet i europaligaen.

– I Molde var det storm, og for Deila og spillerne ble det nok en ukomfortabel flytur til Glasgow. De neste ukene kan bli vel så humpete, avslutter McLeod.

Søndag møter de grønnhvite Dundee United på eget gress. Deretter følger ligacupkamp i midtuken, før serietoer Aberdeen står på motsatt banehalvdel neste lørdag.

Celtic leder den skotske serien to poeng foran Aberdeen etter elleve serierunder.

P.S: Her kan du se en ny episode av Tippemagasinet, med ferske fotballreportasjer og oddstips. Tina Wulf er programleder:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere