RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Rasende Henke løp fra studio

Sist oppdatert:
Den svenske superspissen Henrik «Henke» Larsson ble rasende på Canal Plus' programleder etter Hammarby-kampen tirsdag kveld.

Etter at Larsson hadde skutt Hammarby ned fra serieledelsen med to mål ville svenske Canal Plus ha et intervju med Helsingborgs «hjemvendte sønn».

Larsson takket ja til å stille opp, men på én betingelse: Ingen fikk snakke om det mye omtalte slaget hans mot Elfsborgs Jon Jönsson forrige uke.

Stakk i sinne
Henke ville kun snakke om kampen.

Reporter Lasse Granqvist startet også med spørsmål om kampen. Men da samtalen nærmet seg slutten spurte Canal Plus-journalisten plutselig:

- Jeg vil bare stille deg et siste spørsmål: Frykter du at du blir utestengt?

Larsson svarte med å hive av seg hodetelefonene og stormet ut av det direktesendte intervjuet, foran øynene på flere hundretusen TV-seere og pressefolk på Olympia Stadion.

Forsoning
Senere på kvelden beklaget imidlertid Granqvist episoden overfor Henke.

- Jeg forklarte Henrik at jeg ikke kan gjøre min jobb med en slik avtale i grunnen. Det var viktig for meg å fortelle dette til Henrik. Vi tok hverandre i hendene og ble ferdige med episoden. Men jeg forstår også Henriks reaksjon, sier en diplomatisk Granqvist til Expressen.

Fjorårets Barcelona-spiss Henrik Larsson har scoret tre mål på seks kamper for Helsingborg etter at han ankom gamleklubben etter sommerens VM-sluttspill i Tyskland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere