RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rasende svensk landslagssjef

(FOTO: AFP/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Lars Lagerbäck klikket på journalister.

Sverige slo Slovenia i en privatlandskamp mandag, men det hindret ikke landslagstrener Lars Lagerbäck i å ha et raseriutbrudd av dimensjoner mot en svensk journalist.

Det er en kjensgjerning at Lagerbäck ikke har hatt det beste forholdet til media, men gjennom EM-oppkjøringen har treneren vært riktig så medgjørlig. Også pressekonferansen etter mandagens seier startet lovende.

Men så kom spørsmålet som fikk Lagerbäck til å tenne på alle plugger. TV4 sin reporter, Olof Lundh, spurte ut Lagerbäck om Fredrik Ljungberg og hans plass på laget. Ljungberg har vært plaget med skade og er ikke på godt, gammelt nivå, noe som har fått debatten til å rase om hvorvidt Ljungberg mer eller mindre har klippekort på landslaget. De kritiske spørsmålene fikk Lagerbäck til å se rødt.

– Jeg vet ikke hvilken verden dere lever i, om dere tror man tar ut spillere av andre grunner enn at de er de beste for laget. Det er latterlig, raste Lagerbäck ifølge Aftonbladet.

Han beskyldte pressen for å ville skape konflikt i landslaget.

– Dere vil sikkert skape en konflikt eller noe sånt, mente Lagerbäck, hvorpå en reporter presiserte at det kun var snakk om å få svar på et spørsmål.

– Men det er et uforskammet spørsmål! I så fall passer jeg ikke jobben min, eller hva? Det er så latterlig at det er helt utrolig, raste Lagerbäck.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere