*Nettavisen* Sport.

Raser etter dramaet: - En gjeng idioter

DRAMA: Dommer Milorad Mazic og hans medhjelpere får så hatten passer etter tirsdagens thriller i Sverige. Foto: Andrew Boyers (Reuters)

Britisk fotballprofil langer ut mot alt og alle etter Celtics nederlag.

26.08.15 09:00

Det er særlig situasjonen der dommer Milorad Mazic annullerer skottenes scoring på stillingen 1-0 som irriterer Chris Sutton, for mange kjent som tidligere superspiss i Premier League.

- Det er dommeren bak mål som gir Malmö frispark der. Jeg vet ikke hva de gjør bak mål, jeg synes de er en gjeng med idioter. De tar aldri rett avgjørelse, tordner Sutton, som så kampen som ekspert for TV-kanalen BT.

Klikk på bildet for å forstørre.

RASER: Chris Sutton. Foto: Nick Mcgowan-lowe (Pa Photos)

LES OGSÅ: - Det er en parodi

- Patetisk

Sutton, som tidligere har spilt for Celtic, lot frustrasjonen skinne gjennom. Om situasjonen der flertallet mener Leigh Griffiths skulle vært utvist for å ha kneet Anton Tinnerholm i skrittet før pause, sier han:

- Det feiler ham ingenting. Det er patetisk å gå ned på den måten, sier han ifølge Aftonbladet.

Han får trolig lite støtte for akkurat den uttalelsen.

Også Malmö-trener Åge Hareide får passet påskrevet av Sutton, og BT-eksperten har hengt seg opp i nordmannens fokus på griseprat, bokstavelig talt, i dagene før kampen.

- All praten om oversettelser, det er ikke sant. Treneren deres Hareide har opptrådt med en stor mangel på klasse, mener Sutton.

LES OGSÅ: Hissig Hareide etter «grise-spørsmål»

Skuffet Deila

Det er ikke bare Sutton som er langt nede etter tirsdagens kamp. Celtic-manager Ronny Deila oppsummerte det slik:

- Det var en veldig skuffende kamp. Vi var ikke i nærheten og fortjente ikke mer enn vi fikk. Det er skuffende at vi som lag presterer mye dårligere enn vi burde gjøre, sa Deila til Viasat.

LES OGSÅ: Slik hyller avisene Hareide

Han er klar på hva som gikk galt under tirsdagens viktige kamp.

- Det var veldig mye stress, ukomfortable spillere, og vi klarte ikke håndtere det. Dette er mitt ansvar, og vi må virkelig ta tak og gjøre det bedre neste år, sa den populære Celtic-manageren.

– Vi var ikke i nærheten av det nivået vi bør være på i en slik kamp. Spillerne så redde ut. Det er veldig skuffende. Og det er mitt ansvar, sa Deila på pressekonferansen.

Nordmannen fikk for øvrig ros for måten han håndterte tapet på.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.