RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AFP/Scanpix)

Raser mot Chelsea-stjerne

Bolton-manager Sam Allardyce er mildt sagt misfornøyd med Michael Essiens takling på Tal Ben Haim.

Michael Essien slapp unna med gult kort, men Chelseas rådyre midtbanestjerne kan fortsatt bli suspendert for taklingen på Boltons forsvarsspiller Tal Ben Haim. Dommer Rob Styles har lovet å kikke på tv-bildene av hendelsen før han sender sin rapport til det engelske fotballforbundet.

- Jeg stod ganske tett på hendelsen, og hadde god sikt. Men jeg skal se på den igjen på tirsdag, sier Styles ifølge The Mirror.

Bolton tok ledelsen 1-0, men tapte til slutt 1-5 for Chelsea i kampen på Stamford Bridge. Manager Sam Allardyce beskyldte etter kampen Essien for å late som om han var skadet for å slippe utvisning.

- Han var veldig, veldig smart. Jeg er sjokkert over at han ikke ble utvist. Men Essien gikk ned som om han var skadet selv. Han vet at det var en stygg takling, selvfølgelig vet han det. Alle vet det, unntatt dommeren, dessverre, raser Allardyce.

- Vi ble redusert til ti mann på stillingen 1-2, mens Chelsea skulle ligget under 0-1 og blitt redusert til ti menn. Jeg kunne blitt den første manageren som slo Chelsea denne sesongen. Dette hadde stor innvirkning på resultatet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere