RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FÅR KJEFT: Ghanas fotballgutter får gjennomgå av supporterne.
FÅR KJEFT: Ghanas fotballgutter får gjennomgå av supporterne. Foto: Gavin Barker (Pa Photos / NTB scanpix)

Raser mot Ghana-laget

- De er bare ute etter penger, raser en skuffet tilhenger.

Ghana røk ut av VM torsdag etter mye intern uro de siste dagene. Fansen i hjemlandet er misfornøyd med at grådigheten tok overhånd for VM-troppen.

Fotballfans i Ghana uttrykte sinne og skuffelse etter at landslaget tapte 1-2 mot Portugal torsdag, noe som betyr tidlig hjemreise.

- Dette er en trist, trist dag for Ghana, sa en ghanesisk fotballfan til radiokanalen Joy FM i Accra.

De siste dagene har Ghanas VM-tropp vært preget av intern uro. Først boikottet spillerne flere treninger ettersom de ikke hadde fått pengene de var lovet for å spille i VM. Det førte til at regjeringen sendte et fly med 3 millioner dollar til Brasil onsdag.

- Våre spillere elsker penger mer enn å spille fotball for landet sitt. Til slutt fikk de penger, og se hvordan de spilte, sa en skuffet tilhenger til Joy FM.

Torsdag ble det også kjent at Sulley Muntari og Kevin-Prince Boateng ble kastet ut av troppen etter at de kranglet med landslagssjef Kwesi Appiah og en representant for fotballforbundet. Dermed var ingen av de to med mot Portugal. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere