RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SINT: Queens Park Rangers' Charlie Austin.
SINT: Queens Park Rangers' Charlie Austin. Foto: Scott Heavey (Pa Photos)

Raser mot West Ham-sjef: - En stor fornærmelse

Charlie Austin (26) måtte ta seg selv i forsvar etter West Ham-styreformann David Sullivans uttalelser.

Sullivan kom nemlig med følgende kommentar da han skulle svare på et spørsmål om klubbens interesse i å kjøpe QPR-spissen:

- De sier at han ikke har leddbånd i kneet, hvem vet? Å signere en spiller til 15 millioner pund er en stor risiko. Han kan holde i årevis, men med vår flaks kommer kneet hans til å ryke i første kamp, og det blir enden på visa, sa West Ham-lederen.

Det fikk Austin til å reagere, ifølge The Independent. Spissen sendte derfor ut følgende uttalelse:

- Jeg føler jeg ikke har noen annen mulighet enn å imøtegå de unøyaktige, villedende og uinformerte påstandene om min fysiske tilstand som har blitt reist i dag, av en person som ikke kjenner til min personlige helsehistorikk. Dette føyer seg inn i en lang rekke feilaktige rapporter om mine påståtte skadeproblemer denne sommeren, innleder Austin.

Han mener Sullivan lyver som hevder han har kneproblemer.

- Det er ingenting galt med mine leddbånd, slik det er hevdet. Min styrke og mine prestasjoner i oppkjøringen har vært utmerket, og med to mål på mine to siste kamper er det ingen tvil om at jeg er like skarp som alltid. Jeg scoret 18 mål i Premier League forrige sesong, noe som ikke ville vært mulig om jeg føler ubehag eller smerte, fortsetter han.

- Som mange profesjonelle fotballspillere, har jeg plukket opp noen skader i løpet av min karriere, men effekten det har på min dag-til-dag trening og kampdag er ikke-eksisterende, sier han.

Austin avslutter med et spark i retning West Ham-styreformannen.

- At en leder i en Premier League-klubb insinuerer at kneet mitt kan ryke hvert øyeblikk, er intet mindre enn en stor fornærmelse, skriver Austin.

Spissen skal stå på blokka til flere Premier League-klubber og ventes å forlate QPR før overgangsvinduet stenger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere