RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Raste etter Eto´os spyttklyse

Sist oppdatert:
Etter søndagens kamp sammenliknet Athletic Bilbao-trener Javier Clemente Barcelona-spilleren Samuel Eto´os oppførsel, med det apene driver med.

Barcelona slo Bilbao 2-1, og Clemente lot frustrasjonen sin gå ut over to av Barcelona-spillerne. Samuel Eto´o spyttet en Bilbao-spiller i ansiktet, og Deco ble utvist like før slutt da han dro en Bilbao-spiller i trøya.

Begge tingene hisset Clemente seg voldsomt opp over.

- Deco burde oppføre seg mer som en gentleman. Å dra noen i trøya er verre enn å ta tak i personens hår. Og det å spytte er stygg oppførsel også. Jeg trodde at det kun ble gjort av de som akkurat hadde tatt steget ned fra trærne, sa Bilbao-treneren.

Det siste vil av mange oppfattes som en klar referanse til Eto´os hudfarge og apene. Selv om flere norske aviser skriver at det var Clemente som i sin tid omtalte Thierry Henry som en "svart dritt", så medfører forøvrig det ikke riktighet. Det var Luis Aragones som stod for de uttalelsene.

Kampen var forøvrig Eto´os siste for Barcelona før Afrika-mesterskapet.

Mer om helgas runde i Primera Division.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere