RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Raul vraker Premier League

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Nå blir Real-legenden lagkamerat med Tore Reginiussen i Schalke.

Mandag tok Real Madrid-legenden Raul farvel med klubben han har vært i hele sin karriere. Klubben der han har vunnet seks seriemesterskap og tre Mesterliga-titler, i tillegg til imponerende 324 mål på 723 kamper.

Onsdag ble det klart at Schalke 04 i tysk Bundesliga blir neste stoppested for 33-åringen som har tilbragt 16 år i Real Madrid.

Selv uttalte spilleren på mandag at han ville oppleve en ny fotballkultur og at den engelske eller tyske ligaen var de eneste aktuelle. Både Tottenham og Newcastle viste interesse for spissen, men til slutt ble det altså Felix Magath som fikk fatt i målscoreren.

Schalke er som kjent også klubben til Tore Reginiussen. Den tidligere Tromsø-spilleren blir nå lagkamerat med en av de største legendene i europeisk klubbfotball.

- Dette er flotte nyheter for Schalke. Jeg er fornøyd med at vi har lyktes i å signere slik en fantastisk fotballspiller og en spiss i verdensklasse, sier Magath til klubbens hjemmeside.

- Hans kvaliteter vil hjelpe oss. Hans signering vil være avgjørende i vår jobb med å styrke stallen for videre suksess. Jeg ser fram til å jobbe med en virkelig profesjonell, avslutter Schalke-sjefen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere