RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

RB Leipzig nekter å slippe Keita til Liverpool


IKKE TIL LIVERPOOL: RB Leipzigs Naby Keita.
IKKE TIL LIVERPOOL: RB Leipzigs Naby Keita. Foto: Robert Michael (AFP / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Premier League-klubben må vente til sommeren.

Den tyske klubben RB Leipzig bekrefter søndag ettermiddag at profilen Naby Keita ikke blir Liverpool-spiller nå i januarvinduet.

I en melding fra klubben heter det: «Naby Keita vil forbli i RB Leipzig fra til 30. juni 2018. Vi ønsker å nå legge ryktene om en januarovergang til Liverpool bak oss».

Det siste ukene har det blitt spekulert i at RB Leipzig-profilen Keita var på vei til Liverpool, allerede nå i januarvinduet.

Keita ble i fjor sommer klar for Liverpool i en avtale der spilleren skulle flytte til Premier League-klubben neste sommer.

Etter salget av Phillipe Coutinho til Barcelona har det imidlertid blitt spekulert i at Liverpool har ønsket å framskynde overgangen.

De siste dagene har det blitt meldt fra flere hold, blant andre tyske Bild, at dette har vært en reell mulighet, om Liverpool legger litt ekstra penger på bordet for Keita. Det har vært snakk om rundt 20 millioner euro.

Lokalavisen Leipziger Volkszeitung meldte også rett før helgen at Keita trolig spilte sin siste kamp for klubben mot Schalke 04.

Nå tyder det på at disse rapportene ikke stemmer.

- Vi kommer ikke til å tillate at Liverpool signerer ham før avtalt, selv om klubben har vist ny interesse for å få ham inn i dette overgangsvinduet, sier RB Leipzig-sportssjef Ralf Ragnick i en uttalelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere