RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røberg fornyet med Molde

Foto: Per-Tormod Nilsen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Bosman-spilleren Kai Røberg er enig med Molde om ny ettårskontrakt.

Kai Røberg var bosmanspiller etter årets sesong, og har måtte finne seg i vente en stund på tilbud om kontraktsforlengelse. Tidligere denne uke kom imidlertid et forslag på bordet, og 30-åringen signerte kontrakten onsdag.

- Vi ga Kai tilbud om ett år til i klubben, noe han takket ja til i går, sier sportslig leder Bertil Stranden til TV 2 Nettavisen.

Midtbanespilleren, som var på banen i 19 kamper for Molde i årets Tippeliga, var en av sju bosmanspillere i klubben ved sesongslutt.

Erlend Ormbostad har i likehet med Røberg sagt ja til å bli med klubben videre. Bernt Hulsker er klar for Vålerenga, mens Anders Hasselgård har bestemt seg for å legge opp.

Stig Arild Råket har foreløpig ikke fått tilbud om å fortsette, mens Thomas Mork og Eddie Gustafsson begge har takket nei til kontraktsforslag. Thomas Mork holder imidlertid fortsatt døren på gløtt for fortsatt Molde-spill.

- Det er klart det er interessant at Thomas fortsatt er interessert. Hvis han tar kontakt kan det hende tilbudet fortsatt står ved lag, men jeg kan ikke si noe om hvorvidt vi kan komme til å gi ham et nytt tilbud, sier Stranden..

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere