Gå til sidens hovedinnhold

- RBK byr 7,5 millioner

Rosenborg intensiverer jakten på Yssouf Kones erstatter.

Det er tidligere kjent at Rosenborg fikk avslått et tilbud på fem millioner kroner for Dallas-spissen Kenny Cooper. 23-åringen har scoret åtte mål så langt i sesongen, og ligger på 4. plass på toppscorerlista i den amerikanske ligaen (MLS).

RBK jager Cooper siden Yssouf Kone forsvinner til Romania i løpet av måneden.

Torsdag ble Cooper tatt ut på MLS´ All Star-lag som skal spille en treningskamp mot West Ham om et par uker. Spørsmålet er om det kan bli en av hans aller siste kamper i USA.

Ifølge nettstedet yankssoccer har Rosenborg nå nemlig økt sitt bud på spissen med 250.000 dollar. Med en dollarkurs på drøyt fem, og et førstebud på 1,25 mill. dollar (ifølge ESPN), betyr det et samlet bud på 7,5 millioner norske kroner.

Dallas skal imidlertid være skeptiske til å gi slipp på Cooper ettersom spissen har stått for nesten halvparten av klubbens mål så langt i sesongen. Tar man med assist har han vært delaktig i over halvparten av klubbens 19 seriemål.

Cooper har scoret 23 mål på 61 kamper for Dallas på drøye to år. Da han var junior i Manchester United var han i en periode også lånt ut til Oldham. Der scoret han tre mål på sju kamper.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?