RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

RBK-duo trener for fullt

Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
Sist oppdatert:
MÜNCHEN (TV2 Nettavisen): Rosenborg ville ha hjem Daniel Braaten og Jan Gunnar Solli fordi de er skadet, men søndag trente de for fullt med landslaget.

RBK-spillerne Solli og Braaten har slitt med skader og holdt på for seg selv på treningen fredag. Lørdag var Solli med på halve treningen. Søndag deltok begge på hele treningen, som var av det lette slaget med et par spillsekvenser og trening på dødball imot.

Både Solli og Braaten var i godt slag etter treningen.

- Hvordan kjentes kroppen?

- Det så bra ut i dag, gjorde det ikke? sa Braaten til TV 2 Nettavisen.
- Kroppen føles fin. Jeg tar en dag av gangen og øker gradvis, påpekte Solli.

Nei fra Hareide
Rosenborg har krevd at spillerne må vende hjem fra landslagssamlingen fordi de er for skadde til å spille onsdagens landskamp mot Moldova. Det nektet Hareide, og søndag trente begge for fullt. John Arne Riise, som pådro seg en strekkskade lørdag, var den eneste som ikke var med på treningen søndag.

- Rosenborg får dem hjem på torsdag. De trener i dag og er skadefrie. Og da skjønner jeg ikke hva Rosenborg mener, sier Hareide til TV 2 Nettavisen.

Rosenborg ville i utgangspunktet ikke at de skulle reise på samling til München der landslaget forbereder seg. RBK-trener Per Joar Hansen sa lørdag at ingen av de to ville rekke å bli klare til kampen mot Moldova.

- Vi tok dem med fordi vi ville vurdere dem selv. Vi har et godt medisinsk apparat. Nå er det tre dager til kamp og de er friske. Ingen spiller for Norge hvis de ikke er skadefrie, sier Hareide.

- Rosenborg er generelt positive til landslaget, men de er selvfølgelig engstelige for spillerne. Men det er jo vi også. Men spillerne vet best selv hvordan kroppen er, sier Hareide.

Så Italia - Skottland
Hareide var en snartur til Milano lørdag kveld og så kvalifiseringskampen mellom Italia og Skottland, som Italia vant 2-0.

- Jeg bryr meg ikke om Italia nå. Jeg får lagre det og legge det bort, men det var nyttig å se dem, sier Hareide.

Norge møter Italia på Ullevaal i juni.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere