*Nettavisen* Sport.

RBK-fansens nye helt

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

Unggutten Kjell Rune Sellin vokser seg stor i cupen.

05.07.09 19:16

ROSENBORG – LØV-HAM 2-0:

LERKENDAL STADION (Nettavisen): Spisstalentet Kjell Rune Sellin fornekter seg ikke: Når NM står på programmet, så scorer han mål.

Han gjorde det i de tre første cuprundene, og sannelig var han frampå igjen a Rosenborg slo Løv-Ham 2-0 i fjerderundekampen søndag.

Les også: RBK og TIL til kvartfinale

- Utrolig artig å være den som stikker hull på byllen og legger grunnlaget for avansement i cupen. Løv-Ham gjorde det vanskelig for oss med en ultradefensiv taktikk, og vi sleit lenge med å få uttelling. Derfor var det ekstra moro å sette ballen i nota, smiler 20-åringen, som får stadig mer tillit av Erik Hamrèn.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Banens beste
- Det er alltid hyggelig å få være med i startelleveren. Det betyr at klubben har tro på meg, noe som gir selvtillit. Jeg føler jeg har hatt en fin utvikling siden jeg kom til Rosenborg, selv om jeg fortsatt har mye å lære. Det er viktig å ha begge beina godt plantet på jorda og jobbe knallhardt på hver eneste trening.

- Det nytter ikke å ta snarveier, sier RBK-spissen som ble kåret til hjemmelagets beste spiller – for første gang i karrieren.

- Det synes jeg er en ære og jeg setter pris på å få en slik utmerkelse. For meg er også det en milepæl, sier han og får et velfortjent skulderklapp av sjefen sjøl.

Spiller for framtida
- Kjell Rune er en spiller for framtida. Han har hatt en flott utvikling siden han kom til Rosenborg, og det er ingen grunn til at ikke kurven fortsatt skal peke oppover. Han jobber hardt, løper mye og scorer viktige mål. En spiller med et stort potensial, sier Hamrèn.

RBK-treneren valgte å starte dagens kamp med nøkkelspillere som Steffen Iversen, Per Ciljan Skjelbred og Alejandro Lago på benken. I tillegg fikk duoen Anthony Annan/Roar Strand hvile.

- Vi har et voldsomt tett program og må rullere på lagoppstillingen dersom vi skal komme helskinnet gjennom sommeren. Vi kriger på tre fronter nå og har ambisjoner om å vinne kampene både i serien, cupen og i europacupen, sier RBK-treneren, som ikke synes det var noen stor kamp spillerne hans leverte i varmen mot gjestene fra Bergen.

- Vi begynner nok å merke hardkjøret, men på den annen side gjør vi jobben vår på en solid måte. Vi vinner fortjent og går videre til kvartfinalen. I cupen handler det tross alt om å ta seg videre, ingen ting annet har betydning, smiler en fornøyd Erik Hamrèn.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.