RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

RBK-flopp får politibeskyttelse

Sist oppdatert:
Sebastien Eguren skal beskyttes mot eventuelle supportere med vonde hensikter.

Oslo (ANB): Fredag ble den tidligere Rosenborg-spilleren klar for et låneopphold hos den svenske toppklubben AIK. Den uruguayanske midtbanespilleren, som ble vurdert som for dårlig for RBK i 2006, er dermed tilbake i Sverige etter tre år i spanske Villareal.

Og ikke nok med det. Han er tilbake i Stockholm. Under forrige Sverige-opphold tjente nemlig Eguren til livets opphold i Hammarby.

Nettopp det skaper en viss bekymring.

Betent forhold
Forholdet mellom byrivalene Hammarby og AIK er på ingen måte det beste, og det er usikkerhet knyttet til hvilken mottakelse Eguren vil få fra supporterne til sin tidligere arbeidsgiver.

Derfor ble midtbanemannen passet på av både tjenestemenn fra politiet og klubbens egne sikkerhetsvakter under fredagens pressekonferanse. Og ifølge den svenske storavisen Expressen vil den tidligere Rosenborg-spilleren også bli passet på under klubbens treninger.

– Vi har diskutert dette med Sebastian og hans familie, mer vil jeg ikke kommentere, sier AIKs sportssjef Björn Weström til Expressen.

29-årige Eguren var stor publikumshelt i Hammarby.

Tror på ro
Hovedpersonen selv er rolig med hensyn til sin egen situasjon.

– Jeg har ikke hatt noen problemer enda. Jeg håper det er siviliserte mennesker, og det regner jeg med. Jeg regner ikke med noen voldsomheter og er ikke urolig, sier han.

Eguren velge et opphold i Sverige for å forsøke å spille seg inn i VM-troppen til Uruguay.

Rett før det internasjonale overgangsvinduet stengte, var midtbanemannen nær en overgang til italienske Lazio, men avtalen strandet som følge av at spilleren ble påvist å ha høyt blodtrykk. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere