RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

RBK med årets frekkeste scoring?

Foto: Ned Alley (Scanpix)
Sist oppdatert:
Kjetil Rekdal klarte ikke å bryte Rosenborg-statistikken.

ROSENBORG - AALESUND 3-0:

Rosenborg har aldri tapt for Aalesund på Lerkendal.

Den statistikken sørget Borek Dockal og Rade Prica, sammen med midtstopper Stefan Strandberg, for at ble opprettholdt etter søndagens oppgjør.

For de tre RBK-spillerne satte inn hvert sitt mål i en kamp vertene styrte fra start til slutt.

- Det var deilig. Det føltes ut som at det bare var ett lag på banen, sier en strålende fornøyd Mikael Dorsin til TV2 rett etter kampslutt.

- Jeg synes ikke min egen prestasjon er så verst, men jeg kan ikke stå her å si at det er bra når vi slipper inn tre mål. I dag var vi rett og slett ikke med, og mot Rosenborg straffer det seg, forteller Sten Grytebust.

Årets frekkeste mål?
Rosenborg og Rade Prica fikk en scoring annulert tidlig i første omgang, men trønderne kom tilbake like etter.

Og da kom de med en ordentlig frekk scoring.

Fredheim Holm gikk ut for å ta en corner. Plutselig "ombestemte" han seg, og overlot ballen til Dockal. På veien fra hjørnemerket sparket han forsiktig borti ballen og dermed satt Dockal fart med ballen. Han avanserte inn i feltet og banket til fra spiss vinkel. På veien mot mål var ballen innom en motspiller, som stusset ballen forbi en forfjamset Grytebust!

Prica doblet
Kun to minutter etter at hjemmelaget hadde tatt ledelsen på Lerkendal doblet Rade Prica ledelsen. Det gjorde han etter at svenske Mikael Dorsin hadde slått en god passning opp til RBK-spissen som fikk kontroll på ballen og banket den opp i nærmeste kryss fra rundt 12 meter.

I den andre omgangen økte vertene ledelsen til 3-0. Tsjekkiske Borek Dockal slo et frisparkt hard mot bakken langs gressmatta. Stefan Strandberg kom skliende inn i ballbanen og fikk tuppet ballen forbi Grytebust i Aalesund-målet.

Dette var for øvrig midtstopperens første mål i RBK-trøya.

(Artikkelen fortsetter etter pausen)

Les også:- Han hater å tape for Rosenborg.

Reginiussen klar for RBK
I pausen ble tidligere Tromsø- og OB-spiller Tore Reginiussen presentert som Rosenborg-spiller.

- Rosenborg er en superspennende klubb, og er en klubb som har ønsket meg tidligere. Nå passet det bra for begge parter, og jeg tror dette blir veldig bra, sier Reginiussen til RBK.no.

Les også:Tore Reginiussen har signert for Rosenborg .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere