*Nettavisen* Sport.

RBK møter Liverpool og Inter

Foto: NextGen Series

Mens Molde får besøk av Chelsea og Ajax.

04.06.12 10:32

I den nylig avsluttede sesongen ble NextGen Series - juniorlagenes svar på Champions League - arrangert for første gang.

Av norske lag var både Molde og Rosenborg med i turneringen. De norske lagene kommer også til å være med når NextGen Series sparkes i gang igjen til høsten.

Arrangøren av ungdomsturneringen har tidligere bekreftet overfor Nettavisen at de to norske lagene begge har signert treårsavtaler med NextGen Series.

Og det er ikke noe småtteri som kommer på besøk til bartebyen og rosenes by til høsten. Både Liverpools og Chelseas talenter skal nemlig på norgesbesøk.

Liverpool og Chelsea
Rosenborg har kommet i gruppe med Liverpool, Borussia Dortmund, og italienske Inter. Sistnevnte lag vant turneringen i den første sesongen.

Molde på sin side møter Chelsea, Ajax og russiske CSKA Moskva. Chelsea gikk som kjent til topps i den virkelige Champions League tidligere i vår.

Noen nye lag har også kommet inn i turneringen siden sist, og både Juventus, Chelsea og Arsenal er blant nykommerne. FC Basel har imidlertid trukket seg ut av turneringen.

- Vi får muligheten til å møte mesterklubber fra Norge, Tyskland, Hellas, Skottland, England og Spania. Det er en stor mulighet, sier Juventus' ungdomssjef Giovanni Rossi.

Slik er gruppene:
Gruppe 1: Barcelona, Tottenham, Olympiakos og Wolfsburg.

Gruppe 2: Manchester City, Paris St. Germain, Juventus og Fenerbahce.

Gruppe 3: Chelsea, Ajax, CSKA Moskva og Molde.

Gruppe 4: Arsenal, Athletic Bilbao, Marseille, og Anderlecht.

Gruppe 5: Liverpool, Rosenborg, Borussia Dortmund og Inter.

Gruppe 6: Sporting Lisboa, Celtic, Aston Villa og PSV Eindhoven.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.