RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

RBK-spiss kan miste resten av sesongen

Foto: Marit Hommedal/Scanpix
Sist oppdatert:
Pådro seg skade i cupkampen mot Byåsen.

Roseborg har slitt i innledningen av årets sesong og det hjelper nok heller ikke stort at trønderne sliter med en rekke skader.

Sistemann inn på sykestua er nykommer Boti Goa. Spissen pådro seg en kneskade i cupoppgjøret mot Byåsen onsdag.

22-åringen fra Elfenbenskysten, som nettopp var tilbake fra en leddbåndsskade, fikk en vridning i kneet under kampen og RBK frykter nå at det er alvorlig.

- Vi frykter en alvorlig kneskade, men får det endelig avklart på MR i morgen, sier medisinsk koordinator Haakon Schwabe til TV 2 Sporten.

Fra før er Michael Jamtfall ute for resten av sesongen for trønderne. Unggutten sliter med en korsbåndsskade han pådro seg tidligere denne sesongen.

Også Daniel Fredheim Holm, Morten Moldskred og Gjermund Åsen sliter med småskader, men er ventet å være klare til mandagens møte med Odd.

Jon Inge Høiland derimot, vil gå glipp av oppgjøret. Også veteranen er ute med skade.

- En litt tynn stall blir nå enda tynnere. Nå gjelder det å si til alle, spesielt spillerne, at det er de som er her som skal gjøre jobben i juni og juli, sier sportslig leder Erik Hoftun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere