*Nettavisen* Sport.

RBK-veteraner skal hjelpe Jönsson

Foto: Nikolas Giakoumidis (AP)

Rosenborg har samlet en noen av klubbens største helter i en diskusjonsgruppe.

Jan Jönsson har fått en tung start på sin karriere som trener i Rosenborg. Klubben har tapt fire av sesongens åtte første seriekamper, og kom seg med et nødskrik videre fra cupens tredje runde.

Nå har sportsdirektør Erik Hoftun tatt initiativ til en referansegruppe som skal bidra til å utvikle Rosenborg. Sammen med Hoftun, Jönsson, assistenttrener Trond Henriksen og daglig leder Nils Skutle, skal Nils Arne Eggen, Rune Bratseth, Ola By Rise, Bent Skammelsrud, Mini Jakobsen, Otto Ulseth og Bjørn Hansen møtes med jevne mellomrom for å diskutere klubbens veivalg.

Det første møtet ble avholdt tirsdag, forteller Adressa.no.

- Jeg og Rune Bratseth har diskutert dette helt siden 2009, og både Jan Jönsson og Nils Skutle synes at dette er en god idé. Det er veldig mye RBK- kompetanse i denne referansegruppa, og vi ser absolutt nytteverdien i dette prosjektet, sier Hoftun.

Målet er å møtes seks ganger årlig, med Hoftun som møteleder.

- Det er ikke så stor forskjell på tankene som er i klubben allerede, kontra det flere i referansegruppen står for. Samtidig er det viktig å si at Jan Jönsson er vår ubestridte hovedtrener. Han skal lede laget slik han ønsker, og sånn er det, sier Hoftun.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.