*Nettavisen* Sport.

RBK-Wangberg klar for rival

Foto: Scanpix

Forlater Rosenborg til fordel for en annen tippeligaklubb.

13.08.12 18:22

Simen Wangberg er klar for Brann, melder Rosenborg på sine egne hjemmesider.

Han har skrevet under på en kontrakt med bergenserne som strekker seg ut 2014-sesongen.

- Jeg velger å gå til Brann fordi jeg har troen på at jeg kan utvikle meg videre som fotballspiller her. Jeg har hørt mye bra om dagens Brann-lag og om treneren, og jeg er sikker på at dette er riktig valg, sier han til Branns hjemmesider.

Takker for innsatsen
Wangberg kom til Rosenborg som juniorspiller før 2008-sesongen, men forlater nå trønderne til fordel for en tippeligarival. Det forklarer Erik Hoftun slik:

- Simen har vært inn og ut av laget de siste sesongene, og vi skjønner at han synes det var interessant da Brann kom på banen. Vi har per dags dato 3-4 spillere som er aktuelle på midtstopperplass, og valgte derfor å selge Simen til Brann. Jeg vil å takke han for innsatsen i Rosenborg og ønsker ham lykke til videre, sier Hoftun til RBK.no.

- Ung og fremadstormende
Brann, som nylig slapp midtstopper Lars Grorud til Fredrikstad, tok imot Simen Wangberg med åpne armer.

- Simen er en ung og fremadstormende midtstopper som i ung alder har fått mye erfaring både i Tippeligaen og internasjonalt med RBK og aldersbestemte landslag. Han er en spiller som vi har sett på en stund, og når det ble slik at Lars Grorud gikk til Fredrikstad ble det god timing for oss å hente Wangberg til Brann, sier Rolf-Magne Walstad til Brann.no.

Wangberg spilte 24 Tippeliga-kamper for Rosenborg og scoret to mål.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.