*Nettavisen* Sport.

Reagerer kraftig på Skjelbred-beskyldninger

Foto: Getty Images/All Over Press

- Han får begynne å høre på svareren sin og lese SMS, sier Ola By Rise.

04.10.12 16:54

Det var i torsdagens papirutgave av VG at Per Ciljan Skjelbred gikk hardt ut mot landslagsledelsen.

Midtbanemannen hevdet at han ikke hadde hørt et pip fra landslagsledelsen etter at han forlot Rosenborg til fordel for tyske Hamburg.

- Jeg har ikke hørt en drit, tror jeg, siden jeg signerte for Hamburg. Det synes jeg er dårlig. Dårlig oppfølging. Jeg mener selv jeg er klart god nok for landslaget, sier han til VG.

- Stemmer ikke
Akkurat denne uttalelsen får assistenttrener på landslaget, Ola By Rise, til å reagere. Ifølge Adresseavisen oppfordrer han nå Skjelbred til å sjekke mobilen litt oftere.

By Rise sier videre han blir frustrert når han hører slike påstander.

- Vanligvis så tar jeg ikke slike diskusjoner om enkeltspillere i avisen, men jeg liker ikke å bli beskyldt for ikke å ha tatt kontakt. Det stemmer ikke. Da får han begynne å høre på svareren sin og lese SMS. Per er kjent for å ikke svare hvis man prøver å få tak i ham. Jeg snakket med folk i Rosenborg her om dagen som sa velkommen i klubben. De hadde ikke fått tak i ham de heller.

Egil Drillo Olsens assistent har de siste dagene vært på reise i Europa for å se landslagsaktuelle spillere. Blant annet har han kikket nærmere på Morten Gamst Pedersen i Blackburn.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Må spille fast
By Rise har tidligere vært i Hamburg for å se Skjelbred i aksjon, men nordmannen har slitt med spilletid siden han kom til den tyske klubben.

- I det øyeblikket han blir fast på laget, noe vi både håper og tror skjer snart, så er han en veldig sterk kandidat til landslaget, sier By Rise.

Skjelbred hevder selv han er god nok for det norske landslaget, men her kontrer By Rise med at det sikkert også er 200 andre spillere som mener dette om seg selv.

Til tross for at By Rise har slitt med å komme i kontakt med Skjelbred, understreker han overfor Adressa at det ikke er noe ondt blod dem imellom.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.