RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Real åpner for Morientes-salg

Sist oppdatert:
Den spanske storklubben Real Madrid bekrefter for første gang at de vil selge Fernando Morientes om et «fantasisk» bud skulle dukke opp.

Morientes har den siste tiden blitt koblet til blant annet Liverpool, Monaco og Newcastle, men så langt er det bare Liverpool som har kommet med et bud. Anfield-klubbens bud på 3,5 millioner pund var imidlertid for lavt for Real Madrid.

Morientes har tidligere gitt klart utrykk for at han ønsker å forlate Bernabeu for å spille førstelagsfotball, og at Liverpool er førstevalget.

Tar i mot bud
Torsdag bekrefter Real Madrid for første gang at de kan gå med på å selge den spanske landslagsspissen.

Ifølge den nyvalgte visepresidenten Emilio Butragueno er klubben klar til å la Morientes forlate klubben om et «fantastisk» tilbud tikker inn på ledelsens kontor.

- Morientes er en veldig god spiller, og vi vil ikke stå i veien for noen. I hvert fall ikke Fernando Morientes, som hele tiden har oppført seg profesjonelt. Men vi må også se på Real Madrids interesser i vår vurdering. Kommer det et fantastisk tilbud, vil vi selvsagt vurdere å selge ham, sier han til den spanske avisen Marca.

- Sesongen er lang
Real Madrids visepresident Emilio Butragueno har forståelse for at Morientes er frustrert fordi han ikke får spille førstelagsfotball.

- Klart er Morientes oppgitt fordi han ikke får spille, men jeg må få lov til å minne ham om at vi er inne i en lang sesong i Spania, sier Butragueno.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere