Real enig med Inter

Foto: Christophe Simon (AFP)

Mandag blir José Mourinho presentert som ny sjef for Real madrid-supporterne.

Det var med tårer han forlot Inter, tross sine tre trofeer i år. Avtroppende Real-sjef Manuel Pellegrini var ikke spesielt begeistret han heller, men nå er uansett formalitetene i orden:

Inter-president Massimo Moratti og Reals Florentino Perez møttes fredag for å diskutere detaljene rundt overgangen til den suksessfulle portugiseren. Kompenasjonen til italienerne er ikke offisiell, men ifølge Sky Sports spekuleres det i et beløp på rundt 60 millioner norske kroner – langt under de nesten 130 Inter tidligere har antydet at 47-åringens ville koste.

Inter har sendt ut en pressemelding som bekrefter at de to klubbene er blitt enige, og det er nå forventet at Mourinho vil bli presentert som ny Real Madrid-sjef på mandag.

Hvor lenge han blir sittende på Bernabeu gjenstå å se. Ressursene er det ikke noe i veien med, men Real står uten trofeer de siste to sesongene, og den hyppigste sommeraktiviteten de siste åra har nettopp vært å bytte trener: Mourinho blir nemlig trener nummer ti siden sommeren 2003!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag