RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Real går for tre nye

Fabio Capello slår seg ikke til ro med de to nyervervelsene han gjorde på onsdag, og satser på tre nyervervelser til før sesongstart 27. august.

- Det er ingen stress, men vi har et mål om fem nye spillere, og to er i boks, sa trener Fabio Capello på torsdag.

Juventus-spillerne Emerson (30) og Fabio Cannavaro (32) skrev under for hovedstadlaget onsdag, og ventes å være bare noen av de store investeringene som vil bli gjort av den skadeskutte fotballgiganten i sommer. Paret kostet til sammen rundt 160 millioner norske kroner, og Reals nye italienske trener er fornøyd med hvem han har skaffet seg så langt.

- De vil bli to meget viktige spillere for Real, og fremfor alt er de gode lagspillere, sier Capello til Reuters.

- Det viktigste vi trengte var en forsvarsspiller og en midtbanespiller, og nå er det gjort, sier den nye Real-treneren.

Capello ønsket ikke å fortelle mer om hvem de tre andre spillerne kunne være, og lot seg ikke stresse over at Gianluca Zambrotta var klar for hovedkonkurrenten Barcelona.

- Det ser ut som om Barcelona har en avtale med ham, men det tar vi med ro. Vi har Roberto Carlos, så får vi se om vi kan skaffe oss en annen spiller i stedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere