*Nettavisen* Sport.

Real haler innpå

Thomas Gravesen debuterte for Real Madrid søndag 16. januar. Foto: AP/Scanpix

Real Madrid fortsetter jakten på rivalene i Barcelona. I går fikk Barcelona-klubben Espanyol smake Reals vinneroppskrift på Santiago Bernabeu

06.02.05 08:57

REAL MADRID - ESPANYOL 4-0: Innbytter Thomas Gravesen fikk æren av å banke inn 4-0 seks minutter før slutt. Hans første ligamål for klubben.

Raul scoret to mål, mens Zinedine Zidane åpnet scoringsballet 12 minutter inn i kampen.

Avstanden opp til FC Barcelona er nå redusert til fire poeng. Barcelona ledet tidligere i sesongen klart, og seriemesterskapet var tilsynelatende avgjort. Men Real Madrid er i støtet, og legger opp til en spennede sesongslutt. Barcelona spiller søndag mot Atletico Madrid på Camp Nou.

Espanyol har ikke vært noen kasteball denne sesongen, og slo blant annet Real Madrid i Barcelona i høst. De ligger på fjerdeplass, tolv poeng bak Real Madrid.

Kampfakta Real Madrid - Espanyol

Mister kontakten
Valencia fortsetter å avgi viktige poeng, og er mer eller mindre koblet av kampen om seriegullet. Lørdag kveld ble det uavgort 3-3 borte mot Sociedad. I kampen ble det scoret fire mål i løpet av de siste elleve minuttene, og Sociedad utlignet på overtid ved Nihat. Les kampfakta her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.