RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Real jakt på Gerrard

Sist oppdatert:
Steven Gerrard skal stå øverst på Real Madrids ønskeliste når overgangsvinduet åpner igjen i sommer.

Ifølge Real Madrids fotballdirektør Benito Floro er den 25 år gamle Anfield-helten spanjolenes «hovedmål» på transfermarkedet.

Gerrard var nære en overgang til Chelsea i fjor sommer, men gjorde helomvending og signerte på en ny fireårsavtale med Liverpool - blant annet fordi han ønsket å lede rødtrøyene til nye triumfer i Champions League.

«Priority signing»
Men nå blir Gerrard nok en gang koblet bort fra Anfield. Den engelske landslagsstjernen blir betegnet som en «priority signing» av Real Madrid i spanske medier - sammen med Inter-angriperen Adriano.

- Jeg har gitt mine anbefalinger til klubbpresident Fernando Martin at vi trenger en spiss som Adriano og en midtbanespiller i verdensklassen som potensiell erstatter for Zinedine Zidane. Gerrard er spilleren jeg inkluderte på listen - han er en spiller klubben allerede har ønsket seg i flere sesonger, forteller Floro til den spanske radiokanalen Cadena Ser.

Zidane har opsjon på en ny ettårskontrakt med Real Madrid etter denne sesongen, men har tidligere uttalt at det ikke er sikkert at han vender tilbake til Spania etter sommerens VM-sluttspill i Tyskland.

Floro lanserer samtidig Getafe-sjef Bernd Schuster som en kandidat til å overta etter trener Juan Roman Lopez Caro neste sesong.

Ønsker Schuster som trener
Schuster, som tidligere spilte for både Real og Barcelona i sin aktive karriere, har fått massivt skryt for sin innsats som trener i den lille klubben Getafe.

- Schusters navn er på listen i min rapport. Dersom Lopez Caro ikke fortsetter, er det viktig å ansette en trener som har kjennskap til spansk fotball, mener Floro.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere