RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Real kamp om Mourinho

Foto: AP
Sist oppdatert:
Real Madrid vil erstatte trener Fabio Capello med José Mourinho ved sesongslutt.

Den spanske storklubben er klar til å gå i knallharde forhandlinger med Chelsea for å hente den frittalende treneren til Real Madrid, skriver The Sun.

Capellos fremtid i Real Madrid skal være usikker, og spanske medier spekulerte tidligere denne uken i om italieneren kan komme til å offentliggjøre at han trekker seg som trener ved sesongslutt etter Champions League-møtet med Bayern München.

Mourinho er førstevalget
Mourinho er flere ganger tidligere blitt koblet til Real Madrid. Nå vil ledelsen i superklubben gjøre sitt ytterste for å sikre seg en avtale med portugiseren ved sesongslutt.

José Mourinho skal være førstevalget som erstatter for Capello. Getafe-trener Bernd Schuster skal være en annen kandidat klubben vurderer dersom Chelsea nekter å gi slipp på manageren som har ledet London-klubben til to strake seriemesterskap i Premier League.

Real Madrid benektet imidlertid mandag at Capello kommer til å forlate klubben i den nærmeste fremtid.

Benketet rykter
- Vi ble veldig overrasket over utsagnene i media. Fabio Capello har ikke sagt opp, verken skriftlig eller verbalt, sa Real-talsmann Maguel Angel Arroyo om ryktene i spanske medier, ifølge BBC, mandag kveld.

Om Capello fortsatt sitter trygt ble det riktig nok ikke sagt noe om.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere