Real Madrid er tilbake på vinnersporet

SIKRET SEIER: Real Madrid-spillerne reiste seg etter det pinlige 4-0-tapet for byrival Atlético Madrid forrige helg.

SIKRET SEIER: Real Madrid-spillerne reiste seg etter det pinlige 4-0-tapet for byrival Atlético Madrid forrige helg. Foto: Javier Soriano (Afp)

Tok en kontrollert seier mot Deportivo La Coruña.

Real Madrid er tilbake på vinnersporet etter at Deportivo La Coruña ble slått 2-0 i La Liga lørdag.

Dermed reiste hovedstadslaget seg fra det pinlige 0-4-tapet mot byrival Atlético Madrid forrige helg. Uten at de overbeviste altfor mange med tomålsseieren over Deportivo.

Bortelaget var nemlig helt på høyde med den spanske serielederen til tider, men det var Real Madrid som scoret målene. Først ved Isco, som i det 23. minutt skrudde inn 1-0 fra hjørnet av 16-meteren.

Deportivo fortsatte å imponere etter scoringen, men da Karim Benzema gjorde 2-0 kvarteret før slutt gikk luften ut av det hardtkjempende bortelaget. Real Madrid hadde et par gode muligheter til å pynte på seieren, men verken Bales frisparkforsøk eller Ronaldos volleyforsøk i sluttminuttene fant veien til nettmaskene.

Tidligere lørdag hadde Sevilla en enkel jobb med å slå Cordoba 3-0 på hjemmebane. Real Madrid er nå fire poeng foran Barcelona i toppen av tabellen med en kamp mer spilt enn sine rivaler. Sevilla ligger på 4.-plass og er for fullt med i kampen om mesterligaplass. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.