Real Madrid feilet mot bunnlaget

NULL UTTELLING: Cristiano Ronaldo og Real Madrid mislyktes med å skyte hull på Málaga på hjemmebane lørdag.

NULL UTTELLING: Cristiano Ronaldo og Real Madrid mislyktes med å skyte hull på Málaga på hjemmebane lørdag. Foto: Gonzalo Arroyo Moreno (Getty Images)

Villarreal overtok isteden tabelltoppen i Spania.

26.09.15 23:28

REAL MADRID - MÁLAGA 0-0:

Real Madrid hadde muligheten til å overta tabelltoppen i den spanske eliteserien, men klarte kun 0-0 hjemme mot tabelljumbo Málaga.

Det spanske hovedstadslaget var store favoritter hjemme mot bunnlaget, men fikk det ikke til å stemme lørdag.

Rafael Benitez' mannskap var uvanlig tannløse mot en motstander som ennå ikke har scoret mål på sine seks første ligakamper denne sesongen.

Real Madrid ledet an, men misset da mulighetene bød seg foran mål. I tillegg var målvakt Carlos Kameni god mellom stengene.

- Når motstanderens keeper er banens beste, betyr det at du har gjort en god jobb i å angripe og skapt så mange sjanser at han måtte i aksjon ofte, sa Benitez etter kampen.

Utvisning

Det hjalp heller ikke at Malaga måtte avslutte kampen med ti mann. Etter 77 minutter fikk Nordin Amrabat marsjordre etter å ha sendte albue mot Marcelo.

Madrid ligger på annenplass i serien. Med tre poeng lørdag ville klubben klatret forbi Barcelona, som vant 2-1 over Las Palmas lørdag. Celta og Villarreal eller Atlético Madrid har muligheten til å ta seg forbi både Real og Barca om de vinner lørdag.

- Vi er fortsatt i starten av sesongen og det å skape så mange sjanser er positivt. Vi må jobbe for å hindre kontringsangrep og på å beholde roen i sluttminuttene, sa Benitez.

Gult på toppen

På Estadio del Madrigal gjorde Villarreal jobben i toppkampen hjemme mot Atlético Madrid.

Brasilianske Leo Baptistão, som er utlånt til Villarreal fra nettopp Atlético Madrid, scoret kampens eneste mål.

Assistert av angrepskollegaen Roberto Soldado fant han veien til nettet bak Jan Oblak etter 14 minutter.

Dermed overtok «Submarino Amarillo», eller «Den gule ubåten» på godt norsk, tabelltoppen i La Liga med 16 poeng på seks kamper.

Ødegaard-sjanse?

Rela Madrids resultat kan være gode nyheter for Malmö. Den svenske klubben møter spanjolene i mesterligaen onsdag.

Lørdagens kamp kan brukes som motivasjon inn mot kampen. Dessverre for svenskene ble det også 0-0 for dem mot bunnlaget Halmstad.

I tillegg fikk Benitez større skadeproblemer mot Málaga. Danilo, Pepe, James Rodríguez, Sergio Ramos og Gareth Bale var ikke med lørdag. I oppgjøret måtte også Jese forlate banen med skade.

Det kan åpne for at Martin Ødegaard blir å se i troppen mot Malmö. Mot Malaga var reservelagsspiller Marcos Llorente på benken og med en ny spiller på skadelisten, kan det åpne for enda en reservelagsspiller i troppen til Sverige-turen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.