RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Real Madrid freder Ancelotti

FREDES: Real Madrid-president Florentino Perez forteller at Carlo Ancelotti er trygg i jobben som klubbens manager.
FREDES: Real Madrid-president Florentino Perez forteller at Carlo Ancelotti er trygg i jobben som klubbens manager. Foto: Gerard Julien (Afp / NTB scanpix)
- Vi har den beste manageren i verden.

Real Madrid har vært i elendig form den siste tiden.

Etter at laget vant 21 kamper på rad i høst, har formkurven bikket nedover for den spanske storklubben.

Rapporter i Spania har tidligere denne uken godt ut på at klubben seriøst vurderer å kvitte seg med Carlo Ancelotti, melder Sky Sports.

Det har satt fart på spekulasjonene rundt Carlo Ancelottis fremtid som Real Madrid-manager, og om han er rett mann til å beholde jobben.

Etter onsdagens 3-4-tap hjemme mot Schalke 04 i Champions League, har presidenten i Real Madrid, Florentino Perez, kommet med støtteerklæringer til Ancelotti.

- Klubben har full tillit til treneren (Ancelotti) og spillerne. Uansett hva som skjer de neste ukene, vil Ancelotti forbli Real Madrid-manager, sa Perez.

Real Madrids formsvikt har sørget for at Barcelona har klatret forbi dem i Primera Division, og storlaget ligger nå poenget bak katalanerne på tabellen.

Perez er sikker på at Ancelotti er rett mann til å snu den negative trenden laget nå er inne i.

- Vi har den beste manageren i verden og de beste spillerne vi kunne hatt, og vi er veldig stolte av dem, fortalte Perez.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere