RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Paul White / Ap

Real Madrid frikjenner Di Maria

Sist oppdatert:
Angel Di Maria frikjennes etter å ha blitt beskyldt for hån mot fansen.

Angel Di Maria var anklaget for støtende gestikulering under Real Madrids cupkamp mot Celta, men ble torsdag frikjent av egen klubb.

Argentineren ble buet på da han ble byttet ut 25 minutter før slutt i Reals 3-0-seier mandag. I det han løp mot benken, så han ut til å ta tak i eget skritt.

Selv om Di Maria benektet at han hadde gjort noe galt, ble episoden tolket som en hån mot egne supportere eller trener Carlo Ancelotti.

Real Madrid valgte å undersøke saken, men torsdag slo storklubben fast at den ikke har grunn til å tro at Di Maria gjorde en upassende handling.

- Det er ikke mulig å konkludere med at Di Maria var ansvarlig for en støtende eller hånlig gestikulering mot Santiago Bernabéu-publikummet 6. januar. Derfor har han ikke begått noen feil som er verdt disiplinære sanksjoner, uttalte Real Madrid i en pressemelding.

Tidligere i uken forklarte Di Maria episoden med at han bare «gjorde det enhver mann ville gjort, spesielt når han løper».

Ancelotti sa onsdag at han ville ha saken lagt bort så fort som mulig, slik at Di Maria kan konsentrere seg om å spille fotball. (©NTB)

Mer fra Nettavisen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere