RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Real Madrid krangler med Porto

Sist oppdatert:
Real Madrid blir ikke enige med årets Champions League-vinner Porto om en overgangssum for forsvarsspilleren Ricardo Carvalho.

Nå tyder det meste på at Carvalho blir værende i Porto. Real Madrid har allerede lagt inn bud på forsvarsspilleren, men tilbudet var altfor lavt for Porto.

- Real Madrid har kommet med et bud på 10 millioner euro (74,3 millioner kroner) for Ricardo Carvalho, men det er for lavt. Han forlater ikke Porto for mindre enn 30 millioner euro (vel 222 millioner kroner), sier FC Portos president Jorge Pinto da Costa.

- Ikke på billigsalg
Presidenten sier videre på en pressekonferanse søndag at Real Madrid ikke kan vente seg å få forsvarsspilleren på "billigsalg".

- De har fortalt oss at de forventer at jeg setter prisen ned. Men de kan vente så lenge de vil. Jeg avslår ikke en eneste euro, slår da Costa bestemt fast.

Carvalho har selv uttrykt ønske om å forlate FC Porto. Blir klubben enig med Real Madrid om overgangssummen, blir han den tredje stjernespilleren som forlater klubben etter sesongavslutningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere