Real Madrid kvitter seg med back

Foto: AFP/Scanpix

Ryddesalget fortsetter på Santiago Bernabeu.

01.08.09 12:26

Real Madrid har gjort store utskiftninger i spillerstallen denne sommeren, men fortsatt så er gigantklubben avhengig av å kvitte seg med flere stjerner.

Reglene i spanske La Liga er nemlig slik at hver klubb ikke kan ha flere enn 25 registrerte spillere i førstelagstroppen.

Det er blant annet blitt spekulert i at stjerner som Klas-Jan Huntelaar, Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Arjen Robben, Ruud van Nistelrooy, Gonzalo Higuain, Christoph Metzelder, Mamadou Diarra og Fernando Gago alle skal være på vei ut porten på mektige Satiago Bernabeu.

Heinze til Marseille
Lørdag kunne klubben i hvert fall opplyse på sin nettside at Garbiel Heinze nå er solgt til Marseille. Overgangssummen som franskmennene har betalt for argentineren er foreløpig ukjent.

Spilleren har allerede bestått legesjekken og kommet til enighet om de personlige betingelsene med Marseille, og ble presentert på en pressekonferanse lørdag.

– Klubbens sportslige satsning overbeviste meg om at dette var et riktig valg. Forhandlingene gikk raskt, sier Heinze om overgangen ifølge nettstedet Goal.com.

– Alle de store klubbene kjemper om å vinne titler, og det skal jeg jobbe for å gjøre her, fortsetter backen.

– Naturlig å bytte klubb
Heinze har tidligere spilt for Paris St. Germain i Frankrike, og kjenner dermed ligaen der godt.

Han har også vært innom klubber som Manchester United, Real Valladolid, Newell's Old Boys, og nå sist Real Madrid. Backen avviser imidlertid at han nå forlater Madrid på grunn av at det ikke lenger var plass til ham på laget.

– Jeg hadde to fantastiske år der, men slik er livet som fotballspiller. Det er helt naturlig å bytte klubb. Jeg er stolt over å være her, og vil gi alt, sier han.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.