RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Real Madrid nekter å avgi poeng

OVERLEGEN: Cristiano Ronaldo og hans Real Madrid kjører over all motstand for tiden.
OVERLEGEN: Cristiano Ronaldo og hans Real Madrid kjører over all motstand for tiden. Foto: Jorge Guerrero (Afp)
Sist oppdatert:
Cristiano Ronaldo scoret to nye mål.

Etter 4-1-seieren mot Almería fredag forbedret Real Madrid-stjernene sin spanske rekord til 20 kamper på rad med bare seirer.

Ikke siden Atlético Madrid stakk av med alle poengene i La Liga-kampen på Santiago Bernabéu 13. september, har Real Madrid tapt en fotballkamp. Laget har heller ikke spilt uavgjort.

For siden den gang har Real Madrid vunnet hver eneste fotballkamp det har stilt opp i. Rekken med seirer ble utvidet til 20 da Almería ble slått 4-1 fredag.

Men veien dit var ikke så enkel som den høres ut for den spanske serielederen. Først gjorde Isco oppskriftsmessig 1-0, men vertene utlignet til 1-1 ved Verza. Like etterpå headet imidlertid Gareth Bale et nydelig Toni Kroos-innlegg til 2-1-ledelse.

Almería kunne gjort jobben for Real Madrid vanskelig dersom Verza hadde satt straffesparket han ble tildelt i det 62. minutt. Men Iker Casillas reddet mesterlig, og i stedet kunne Cristiano Ronaldo sikre seieren med scoringer i det 81. og 88. minutt.

Med de to målene er Ronaldo oppe i 25 mål på 14 La Liga-kamper denne sesongen. Lionel Messis gjeldende rekord er 50 ligamål på én sesong, men med tanke på at det gjenstår 23 kamper av sesongen, er Ronaldo gått i rute for å ta rekorden.

Real Madrid er med seieren serieleder fem poeng foran Barcelona. Katalanerne har mulighet til å ta kappe ned på forspranget når de møter Getafe lørdag. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere