Gå til sidens hovedinnhold

Real Madrid reddet av kongen

Først hedret Real Madrid Raúl - så takket han med å score to mål.

REAL MADRID - VALLADOLID 4-2:

Det er liten tvil om hvem som er kongen i Real Madrid. Raúl Gonzalez har vært Real Madrid-fansens gullgutt i mange år, men de siste årene har han liksom ikke vært så god som man forventer.

Og med nyinnkjøpte navn som Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Kaka´ var det ikke rart at mange trodde Raúls tid som helt på Bernabeu var over.

Men så er det dette med notoriske målscorere, de vet som regel alltid hvor målet står.

Før lørdagens oppgjør mot Valladolid, ble Raul hedret av fansen. Og spissen visste nøyaktig hvordan han skulle takke for hyllesten.

For med to mål på fire minutter, i det 14. og 18.minutt, sørget Raúl for en god start på oppgjøret. Men om spissene på topp hos Real hadde kvesset knivene, var det langt sløvere i de bakre rekker hos hovedstadslaget.

Etter en halvtimes spill fikk nemlig Valldolid redusert til 2-1, ved Nauzet Aleman, på et fantastisk frispark.

Men rett før pause fikk Real Madrid nok et mål, da Marcelo gjorde alt selv. Brasilianeren var god før hvilen, og toppet det hele med å score et flott mål. Han dro seg innover og klinte til, keeper Jacobo i Valladolid-målet hadde ikke mulighet til å ta skuddet.

Likevel var ikke kampen helt kjørt. Valladolid fikk nemlig nok en redusering like etter pause, da Marquitos gjorde 3-2. Spissen kom alene gjennom, og gjorde ingen feil mot Iker Casillas.

Dermed var det spenning i kampen igjen.

Men Real Madrids stall i år er skremmende. For da Real slet med å avgjøre kampen, slengte Real-manager Manuel Pellegrini inn Gonzalo Higuaín. Argentineren brukte ikke lang tid på å markere seg.

Et flott gjennomspill sendte Higuaín alene gjennom, fra skrått hold var han iskald og lobbet vakkert over Jacobo. Dermed 4-2 til Real Madrid, og spikeren i kista.

For Real var det en viktig seier, etter å ha tapt for Sevilla før landslagspausen.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger