RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(scanpix)

Real Madrid sparket Queiroz

Sist oppdatert:
Mandag er den store «spark-manageren»-dagen. I tillegg til Gerard Houlliers exit fra Liverpool, har nå også Carlos Queiroz fått sparken.

Det var ventet at Queiroz ville få sparken etter de usedvanlig dårlige resultatene til Real Madrid på slutten av sesongen. Mandag kom bekreftelsen fra Real Madrids president Florentino Perez.

Camacho inn
Queiroz kommer til å bli erstattet av Jose Antonio Camacho.

- Hvis noen spør meg om vi gjorde en feil da vi ansatte Queiroz, så må jeg innrømme at ja, vi gjorde det, sa Perez ærlig.

- Det er en trist dag for oss. Det var en skuffende avslutning på sesongen. Vi kan ikke tillate oss en sesong til av denne sorten, sa han.

Camacho, som har spilt 81 landskamper for Spania, kommer til Madrid fra Benfica. Perez lover at Camacho vil få midler til å hente inn nye spillere før neste sesong. Ruud van Nistelrooy er den heteste kandidaten.

Andre gang
Det er ikke første gang Camacho har trent Real Madrid. Forrige runde ble ikke spesielt lang, da han kun satt i sjefsstolen i 23 dager. Han kom på kant med tidligere president Lorenzo Sanz. Nå har Camacho fått en kontrakt som går ut i juni 2006.

- Camacho har spilt her, han har den rette holdningen og autoriteten som skal til for at dette skal fungere, sa Perez.

Queiroz kom til klubben i fjor sommer, etter at han hadde vært Sir Alex Fergusons assistent i Manchester United. De spanske gigantene fikk ikke et eneste trofe i årets sesong, og må også ut i kvalifisering til neste års Champions League.

Tidligere i dag fikk også Gerard Houllier sparken i Liverpool.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere