RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
STORT: Fabio Coentrao forteller at det ville være en ære å spille for Manchester United.
STORT: Fabio Coentrao forteller at det ville være en ære å spille for Manchester United. Foto: Rafael Marchante (Reuters / NTB scanpix)

Real Madrid-stjerne frir til Manchester United

Sist oppdatert:
Real Madrid-backen sier det ville vært en ære å spille for Premier League-klubben.

Fabio Coentrao har vært koblet med en overgang til Manchester United flere ganger, og sommeren 2013 var han veldig nære en overgang til storklubben.

Real Madrid-backen valgte imidlertid å bli værende i den spanske storklubben, men han har slitt med å spille seg til en fast plass på venstrebacken foran Marcelo.

Nå ser det ut til at en overgang vekk fra Madrid-klubben kan nærme seg, etter at Coentrao har uttalt at han kunne tenke seg en overgang vekk.

I et intervju, gjengitt av Telegraph, forteller Coentrao om ryktene med Manchester United, og han gjør ikke noe for å dempe spekulasjonene om at en mulig overgang er nært forestående.

- Jeg har allerede vist interesse om å spille der (for Manchester United, sa Coentrao etter sist helgs EM-kvalifiseringskamp med Portugal.

Han innrømmer at det er stort å bli koblet til en storklubb som United.

- Det er en av de beste klubbene i verden, og en klubb jeg beundrer. Det ville vært en ære å spille der, fortsetter Coentrao.

Backen scoret vinnermålet for Portugal mot Serbia i helgens 2-1-seier. Han innrømmer også at han håper han vil få mer spilletid hos Real Madrid frem til sommeren.

- Jeg håper jeg får mer spilletid i Real Madrid og at treneren stoler på meg. Det har ikke vært tilfellet frem til nå, avslutter Coentrao.

Den portugisiske backen har kontrakt med Real Madrid frem til 2019

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere