Real Madrid-stjernen taus om Ødegaard

Gareth Bale var fornøyd med å bli matchvinner for Real Madrid, men ville ikke ta seg tid til å snakke om Martin Ødegaard lørdag ettermiddag.

Gareth Bale var fornøyd med å bli matchvinner for Real Madrid, men ville ikke ta seg tid til å snakke om Martin Ødegaard lørdag ettermiddag. Foto: Marcelo Del Pozo (Reuters)

Ville ikke svare på Nettavisens Ødegaard-spørsmål.

24.01.15 21:11

CÓRDOBA - REAL MADRID 1-2:

CÓRDOBA (Nettavisen): Gareth Bale kunne slippe jubelen løs etter å ha blitt matchvinner mot Córdoba lørdag ettermiddag. Waliseren satte inn 2-1 for Real Madrid to minutter før slutt.

Få minutter tidligere ble Cristiano Ronaldo utvist etter å ha sparket ned Córdobas Edimar.

TAUS: Gareth Bale var ikke interessert i å svare på spørsmål om Martin Ødegaard. Foto: Simen Lønning (Nettavisen)

Bale hadde ingen problemer med å si til Nettavisen at han ble skuffet over Ronaldos utvisning, men da han fikk spørsmål om Martin Ødegaard ble han taus.

Nettavisen ville vite hva den tidligere Tottenham-stjernen synes om den norske unggutten, men waliseren ville ikke svare. Det til tross for at han fikk spørsmålet flere ganger.

Real Madrids presseansvarlig på stedet svarte imidlertid at Bale var ferdig med å svare på spørsmål fra skrivende presse.

Spanjolene snakker om Ødegaard
Nettavisen har de siste dagene vært i Madrid, og det er mange som har fått meg seg den norske 16-åringens ankomst.

Real Madrid-fansen er svært interessert i å høre om nordmannen, og etter at 16-åringen signerte har det daglig vært artikler om Ødegaard i flere av de større avisene.

Ødegaard reiser torsdag
Ødegaard er for øyeblikket hjemme i Norge, men lørdag kunne han altså glede seg over tre poeng til sitt nye lag.

16-åringen returnerer til den spanske hovedstaden allerede neste uke for å fortsette karrieren hos Los Blancos.

Som manager Carlo Ancelotti fortalte norsk presse i Madrid fredag, skal den norske 16-åringen trene med førstelaget. Resten av sesongen skal han imidlertid spille kamper for Real Madrids b-lag Castilla. Ancelotti ville likevel ikke utelukke at Ødegaard kan få prøve seg på førstelaget allerede denne sesongen.

ENORM INTERESSE: Over 100 journalister møtte opp for å se presentasjonen av Martin Ødegaard i Madrid. Foto: Simen Lønning (Nettavisen)


Gleder seg
Unggutten la ikke skjul på at han gleder seg til å begynne på Real Madrid-eventyret da han ble presentert som laget nye spiller torsdag.

- Dette er en drøm som går i oppfyllelse, det å signere for denne klubben her. Nå gleder jeg meg til å komme i gang med å trene, sa Ødegaard til Nettavisen torsdag.

Søndag skal Real Madrids b-lag Castilla i aksjon i Madrid. Nettavisen er til stede på kampen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Martin Ødegaard

Mest lest på Sport

Annonsebilag