Real-spillere får ikke spille Mesterliga

Foto: AFP/Scanpix

Gigantklubben kan ha tabbet seg ut med sine januarkjøp.

13.01.09 18:03

Så langt i det åpne transfervinduet har Real Madrid sikret seg Klaas Jan Huntelaar fra Ajax og Lassana Diarra fra Portsmouth for en samlet pris på rundt 360 millioner. Det kan nok hende den pressede klubbpresidenten Ramon Calderon angrer seg litt på kjøpet av nyervervelsene nå.

Ikke sett regelverket?
Uefa har nemlig nektet Real Madrids seneste forsøk på å registrere deres nye signeringer for spill i Mesterligaen denne sesongen, melder Reuters.

Begge spillerne har allerede spilt Uefa-cupkamper for deres tidligere klubber i år. Regelverket sier at man kan registrere opp til tre nye spillere innen 1. februar som kan bli klarert for videre spill i Mesterligaen, men kun én av disse kan ha spilt i europacupen for deres forrige klubb tidligere i sesongen.

Lang skadeliste
Real, som møter Liverpool i åttendedelsfinalen, har sagt at de vurderer å ta saken opp til Court of Arbitration for Sport for å finne en løsning på konflikten.

Real Madrids skadeliste er ikke den peneste å se på, og Huntelaar - som var kjøpt inn for å erstatte Ruud van Nistelrooy som er ute med skade resten av sesongen - kan derfor måtte belage seg på å ikke ha mulighet til å hjelpe den kongelige klubben med å ta sin første triumf i Mesterligaen siden 2002.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.