RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Real-stjernen datet transe

Sist oppdatert:
Real Madrid-stjernen Guti har skapt overskrifter for mer enn bare det å kysse en mann.

Det spanske ukebladet Cuore offentliggjorde i siste utgave bilder av Real Madrid-stjernen Guti som kysser en mann. Umiddelbart etterpå sendte kona, TV-kjendisen og fotomodellen Arancha de Benito, ut en pressemelding hvor hun sa at hun nå ville ha en pause fra ektemannen.

Ukebladkysset er imidlertid ikke det eneste Guti er kjent for i Spania.

Foruten å være en glitrende fotballspiller har han nemlig tidligere datet en skuespillerinne - som egentlig var en skuespiller. Han datet transseksuelle Bibi Fernandez (Andersen).

Fernandez er en stor kjendis i Spania, og har spilt i en rekke filmer av den berømte regissøren Pedro Almodóvar. Hun ble født mann og med navnet Manuel Fernández Chica. I 1981 reiste hun til London for en kjønnsoperasjon, og i årene etter gjennomførte hun en rekke plastiske operasjoner for å bli den «den perfekte kvinne».

Det gikk til og med så langt at hun i en periode nektet for at hun noensinne hadde vært mann. I 1994 ble hun som første transseksuelle i Spania registrert i folkeregisteret som kvinne.

Noen år etter datet hun altså Guti.

Har fått gjennomgå
Historien er godt kjent i Spania, og motspillerne og fansen har jevnlig latt Real Madrid-stjernen få høre det. En av Primera Divisions mest brukte utrop fra tribunen er «Puti, Puti, Puti, Maricón». Puti ligner Guti - og er det spanske ordet for hore. Maricon er ordet for homoseksuell.

Guti har imidlertid ikke gjort det lett for seg selv heller. Han er kjent for sin filming og syting under kampene. Etter en kamp mot Malaga så Malaga-spiss Dario Silva rødt.

- Du er en homo og en baby, raste han mot Guti.

- Det vil jeg ikke kommentere. Men jeg har kone og barn, svarte Real Madrid-stjernen.

Han er også en av favorittene på nettsiden gayfutbolistas.net.

(Saken fortsetter under bildet)

Delte meninger
På banen har det imidlertid aldri vært tvil om kvalitetene. Guti slo gjennom på Real Madrids A-lag midt på 90-tallet, og har vært trofast mot moderklubben hele veien. I 2007 var han en av bare fire spillere som regelmessig ble sunget om av Real-fansen Ultra Sur. De tre andre var Raul, David Beckham og avdøde Juanito.

Brasilianske Ronaldo, som tre ganger er kåret til verdens beste spiller, sa i sin tid rett etter overgangen til Real Madrid at Guti var lagets mest talentfulle spiller.

Resten av fansen er imidlertid ikke like overbevist. Guti møtes vel så ofte med buing selv på hjemmebane, og hans manglende evne til å stabilt levere varene har irritert mange.

England-trener Fabio Capello, som trente Real Madrid i fjor, var også oppgitt i perioder.

- Når han kommer innpå som innbytter utgjør han alltid en forskjell, sa Capello.

I den uttalelsen lå også frustrasjonen over at Guti ofte var helt usynlig da han fikk tillit fra start.

I år har han imidlertid vært meget sentral for et Real-lag som topper Primera Division. Han står med ti målgivende, og kan stikke av med sitt femte spanske seriegull hvis Real holder serieledelsen sesongen ut.

Tirsdag er det imidlertid Mesterligaen det gjelder. Da skal Guti og Real Madrid møte Roma i Italia i den første kampen mellom de to i Mesterligaens 8. delsfinale.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere