Real vant med tre praktmål

Foto: (Foto: AFP / Scanpix)

Tre praktfulle scoringer etter sidebytte sikret Real Madrid en sårt tiltrengt hjemmeseier lørdag.

22.01.06 09:02

To av målene ble scoret fra frispark av kanskje verdens beste frisparktakere, Roberto Carlos og David Beckham. Det tredje ble satt inn av stjerneskuddet Robinho.

Real Madrid er etter 3-1-seieren over Cadiz a poeng med Valencia på tredjeplassen i La Liga. Avstanden opp til lederlaget Barcelona er imidlertid hele ti poeng. Barca spiller for øvrig først søndag kveld.

Etter de første 45 målløse minuttene, ble Real Madrid, nesten for vanens skyld, pepet av banen, og det skulle bli enda verre da Cadiz gikk i føringen ti minutter inn i andreomgangen ved Alexander Medina.

Så vendte kampen. I det 68. minutt fikk Real frispark i god posisjon, og det lyktes Roberto Carlos å finne et hull i Cadiz-muren.

Målet snudde mentaliteten i Real-laget, og bare tre minutter senere måtte Cadiz-keeper Riveriro Armando igjen hente ballen ut av nettmaskene. Nok en gang var det et frispark som ga uttlelling for hovedstadslaget - denne gangen ved David Beckham.

Real Madrids siste mål ble scoret av brassen Robinho, da han så Cadiz-keeperen på halvdistanse og elegant satte ballen i en bue, via fingrene til målmannen og inn i det tomme målet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.