RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Real vil beholde Beckham

(Foto: Scanpix)
Sist oppdatert:
David Beckham koster 1500 millioner kroner. Det er beskjeden Real Madrid gir til Chelsea og andre eventuelle kjøpere. Selv Roman Abramovitsj vil vegre seg for å bruke så mye penger.

Real Madrids sportsdirektør Jorge Valdano sier ifølge den engelske avisen The Observer at "ingenting har forandret seg" siden klubbpresident Florentino Perez stilte seg bak David Beckham i et møte for to uker siden.

Det ligger ingenting i ryktene om at Beckham er aktuell for Chelsea, mener Valdano.

- Real Madrid vil gjerne distansere seg fra alle ryktene. Beckham har en femårskontrakt med en klausul som slår fast at en eventuellkjøper må betale 180 millioner euro, sier Valdano.

Ønsker å bli
Beckhams personlige assistent Terry Byrne mener også at Beckham blir i Madrid.

- Med mindre Real vil selge ham, blir han i klubben. Sannheten er at vi ikke aner hvor alle disse historiene om at han skal skifte klubb kommer fra, sier Byrne til The People ifølge BBC.

- Real har fortalt meg at de ikke vil selge ham. Vi har selvfølgelig snakket om hva som vil skje om han reiser hjem, men det er bare noen få klubber han kan gå til. Vi vil sette oss ned med Real etter sesongen og diskutere framtiden hans. Men poenget er at David elsker å spille for Real Madrid, forteller Byrne.

Selger heller Ronaldo
The Observer mener det er mer sannsynlig at Real Madrid selger Ronaldo enn Beckham. Klubben skal være interessert i å hente Roma-stjernen Francesco Totti og Ruud van Nistelrooy fra Manchester United.

Ronaldo har den samme klasulen som Beckham - 180 millioner euro.

- Ronaldo har en enorm strategisk betydning for oss. Men det har 180 millioner også, sier Valdano ifølge den engelske avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere